Видавництво Навчальна книга – "Богдан" Купити електронні книги

Безкоштовно доставляємо замовлення від 300 грн - "УкрПошта" та від 500 грн - "Нова Пошта"

Новини
29.10.2013

Літературні читання книги Елеонор Портер «Полліанна»



25 жовтня у «Домі книги» (м. Тернопіль, вул. Коперника, 19) відбулися літературні читання книги Елеонор Портер «Полліанна». Учні 4-В класу Тернопільської ЗОШ № 6 розпочали знайомство з відомим твором із веселої й кумедної гри − пошуку радощів у неприємних ситуаціях. Школярі допомагали один одному знайти щось хороше, веселе у речах, які не подобаються чи відлякують. Саме у цю гру навчала грати Полліанна, головна героїня однойменної книги американської письменниці Е. Портер.

Опанувавши «мову радості й щастя», діти також ознайомилися із нелегкою долею маленької сирітки Поліанни, довідалися, які нелегкі випробування трапилися на її життєвому шляху. Школярі щиро співчували дівчинці, коли та потрапила під колеса автомобіля та покалічилися. Маленькі гості книгарні намалювали подарунки для книжкової героїні, уявляючи, як би вони могли втішити її, повернути інтерес і любов до світу.

На завершення зустрічі діти отримали невеличкі подарунки на згадку про героїню книги, з якою щойно познайомилися. До речі, в романі Полліанна одужала! Повернутися до повноцінного радісного життя їй допомогли друзі.

img_1443.jpg

img_1449.jpg

img_1451.jpg

img_1458.jpg

img_1460.jpg

img_1461.jpg

img_1464.jpg

img_1465.jpg

img_1469.jpg

Повернення до списку

Повідомити про неточність Закрити
Будь ласка, корректно заповніть вказане поле
Будь ласка, опишіть неточність