Видавництво Навчальна книга – "Богдан" Купити електронні книги

Безкоштовно доставляємо замовлення від 300 грн - "УкрПошта" та від 500 грн - "Нова Пошта"

Новини
09.03.2017

Презентація роману майстра детективного жанру Олексія Волкова — «Гра у три руки»


14 березня о 18 год. у книгарні «Дім книги» (вул. Коперника, 19, що у Тернополі) в рамках літературних зустрічей циклу «Вітальня у вівторок» відбудеться презентація роману майстра детективного жанру Олексія Волкова — «Гра у три руки».

«Все або нічого» — саме таке життєве кредо в головної героїні роману Олексія Волкова. Ірина — сильна жінка. Вона практично за власним бажанням втягує себе в небезпечну гру, з якої не кожен чоловік зміг би вибратись. Дуже цікаво спостерігати за тим, як Ірина холоднокровно розв’язує проблеми, від яких залежить її життя. Автор спробував прослідкувати й зрозуміти жіночу психологію, потім замаскував усе це в гострий сюжет. Наскільки добре це вийшло — судити вам, читачі. Усі запитання щодо сюжету роману, психології головної героїні та процесу написання книги ви зможете поставити автору особисто.

Найвідоміші книги письменника — «Виконавець», «Подорож у безвихідь», «День відбуття», «Амністія для хакера», «Переможець отримає все», «Лікарня на відлюдді», «Слід на воді», «Емісар», «Мертві квіти». Також у його доробку кіносценарій «Лікарня» та збірник оповідань «Останній крижень».

Олексій Волков є володарем багатьох відзнак, серед яких:

• Гран-прі Всеукраїнського конкурсу «Золотий Бабай» за рукопис роману «Пес», що вийшов під назвою «Виконавець» (2000).

• Переможець літературних конкурсів «Золотий Бабай» (2002) та «Коронація слова» (2005), номінант конкурсу «Ґранд-Коронація» (2010), отримав спеціальну відзнаку «Ґранд-Коронація» за роман «Вовчий місяць» (2015).

• За вагомий внесок у розвиток сучасного українського гостросюжетного роману 2013 року отримав премію «Золотий пістоль».

                                                                                                                   090317.jpg


Повернення до списку

Повідомити про неточність Закрити
Будь ласка, корректно заповніть вказане поле
Будь ласка, опишіть неточність