Видавництво Навчальна книга – "Богдан" Купити електронні книги

Безкоштовно доставляємо замовлення від 300 грн - "УкрПошта" та від 500 грн - "Нова Пошта"

Новини
20.05.2013

Літературний вечір «Воскреснемо у слові»


5 травня у «Домі книги» (вул. Коперника, 19) відбувся літературний вечір «Воскреснемо у слові», приурочений святу Христового воскресіння.  Слухачі були раді вітати у затишній книгарні відомого майстра слова, члена НСПУ та НСЖУ, головного редактора журналу «Літературний Тернопіль», заслуженого діяча мистецтв України Богдана Мельничука; священика, просвітителя, сівача слова Божого, ведучого численних радіопередач о. Ореста Глубіша; члена НСПУ та НСЖУ, авторку високодуховних літературних творів Валентину Семеняк-Штангей, авторку низки книг для дітей і дорослих Галину Шулим.

Зійшлися не лише для привітань. Кожен виступ був пройнятий болем за наше невизначене майбутнє, за долю юного покоління у ньому. Йшлося про завдання й обов’язки громадськості й загальноосвітніх закладів – дбати про зміст навчального матеріалу на уроках словесності, про завдання історичної науки бути потужним голосом душі підростаючих представників нації. І, звичайно, звучала лірика – в дар Спасителю, на пошанівок достойних служителів Його високій правді, у спадок кожній живій душі, що прагне самовдосконалення, і як напутнє слово тим, чия думка ще не зігріта теплом справжньої Христової любові.

Юні слухачки із ЗОШ № 11 теж долучилися до проведення літературного дійства. Не залишило нікого байдужим проникливе слово поетичної лірики у виконанні семикласниць Хоми Юлії та Мединської Мар’яни.

А далі – обмін думками, враженнями про своє й чуже, відоме й замовчуване, радісне й наболіле.

Тут справді кожна душа прагнула слова, бо воскресала…

45667.jpg


dsc_2092.jpg


glub_sh_orest.jpg

о. Глубіш Орест

melnichuk_bogdan.jpg

Мельничук Богдан


semenyak_shtangey_valentina.jpg

Семеняк-Штангей Валентина


shulim_galina.jpg

Шулим Галина

homa_yul_ya.jpg

Хома Юлія, учениця ЗОШ № 11


medinska_maryana.jpg

Мединська Маряна, учениця ЗОШ № 11



Повернення до списку

Повідомити про неточність Закрити
Будь ласка, корректно заповніть вказане поле
Будь ласка, опишіть неточність