Видавництво Навчальна книга – "Богдан" Купити електронні книги

Безкоштовно доставляємо замовлення від 300 грн - "УкрПошта" та від 500 грн - "Нова Пошта"

Новини
29.11.2013

Літературні читання твору Ґотфріда Авґуста Бьорґера «Дивовижні пригоди барона фон Мюнхгавзена, розказані ним самим»



Нещодавно у «Домі книги» (м. Тернопіль, вул. Коперника, 19) відбулися літературні читання твору Ґотфріда Авґуста Бьорґера «Дивовижні пригоди барона фон Мюнхгавзена, розказані ним самим».

Гості книгарні, учні Тернопільської ЗОШ № 13, дізналися, кого називали баронами у давнину, зрозуміли, ким був у реальному житті барон фон Мюнхавзен та для кого він розповідав свої неймовірні пригоди. Хоча маленькі читачі у Мюнхавзена не повірили, та назвали його неабияким фантазером. Вони з радістю й цікавістю послухали історії про те, як цей загадковий шукач пригод полював на оленя, озброївшись рушницею, зарядженою вишневими кісточками; втратив свій гардероб через те, що туди потрапив скажений сюртук; здійснив розвідку в турецькому таборі, літаючи на гарматному ядрі, а потрапивши у полон до турецького султана, опинився аж на Місяці.

Діти сміялися над витівками незвичного барона та захоплювалися його завзятістю й оптимізмом. Зрештою, школярі вирішили допомогти барону фон Мюнхавзену повернутися додому, запропонувавши для цього кілька власних вигаданих історій. Завершивши твір по-своєму, школярі впевнилися, що барон фон Мюнхавзен справді потрапить на Землю та буде у безпеці.

dsc_5275_kopiya.jpg

dsc_5283_kopiya.jpg

dsc_5284_kopiya(1).jpg

dsc_5290_kopiya.jpg

Повернення до списку

Повідомити про неточність Закрити
Будь ласка, корректно заповніть вказане поле
Будь ласка, опишіть неточність