Видавництво Навчальна книга – "Богдан" Купити електронні книги

Безкоштовно доставляємо замовлення від 300 грн - "УкрПошта" та від 500 грн - "Нова Пошта"

Новини
11.02.2022 5 книг про кохання до дня святого Валентина!

5 книг про кохання до дня святого Валентина!

Любі чоловіки, ваші кохані уже запитували у вас: «Що ти мені збираєшся подарувати на Валентина? Крім валентинки, цукерок і парфумів?».

Якщо так, то можемо вам підказати – адже 14 лютого не лише день усіх закоханих, а й міжнародний день книгодарування! Зауважте, не діамантодарування (що теж непогано!), не айфонодарування (а я би зраділа!), а книгодарування. Бо книга – ви ж пам’ятаєте ще зі школи – найкращий подарунок!

Отож, та-а-а-ада-а-ам! – вашій увазі ТОП 5 книг про кохання, від яких ваша половинка просто розтане від розчулення! Тут і романи про несамовиту пристрасть, і про родинне щастя, і про перші тендітні почуття, і авантюрні пригоди, словом, усе-усе, що торкається найтонших струн душі.




Якщо ви вже довго одружена людина, то ця книга – саме для вас. Адже у ній розповідається 5 історій про шлюб, про жіночі мрії та сімейне щастя.
На прикладі головних героїнь книги ми можемо простежити усі трансформації мрій жінки – від несміливої закоханості до тривалих і надійних стосунків.
Ми побачимо, як жінки обирають собі партнерів і до чого призводить цей вибір, про те, як формується родина – щаслива чи не дуже, про складні життєві ситуації, які можуть часом стати найважливішою сходинкою до справжнього кохання.

Спочатку здається, що нам потрапила до рук типова романтична історія. Але це не так, адже книга значно глибша…
Ми зустрічаємо наших героїв – заможну єврейську дівчинку Рейчел, яка має вроджену ваду серця, і бідного чорного хлопчика Енді, що мріяв про кар’єру бігуна, в лікарні. Їм по вісім років. І між дітьми спалахує іскра… Що це – щира дружба чи кохання?
Їхні шляхи, звісно, розходяться, кожен проживає своє життя, трапляються захоплення, і навіть шлюби. А потім розлучення, герої кілька разів стикаються «носом до носа», так наче саме життя натякає їм: «Агов! Розплющіть очі! Щастя – ось воно, на відстані простягнутої руки!»
І нарешті Рейчел та Ендрі таки доведеться визначитися, хто вони: лише друзі, чи це таки справжнє кохання…???



 

Це історія про самоідентифікацію. Головні герої цієї історії живуть хорошим життям, але настає момент і вони запитують у себе, чи на шляху до цього хорошого життя вони не втратили розуміння того, ким є насправді. І коли відповідь приходять несподіваним шляхом, вони розуміють, що ніколи не пізно стати самими собою, нехай навіть це й дуже складно.
Отже, перед нами Ніна, у неї все добре, чоловік недавно розбагатів, а син ось-ось вирушить до Прінстона. Життя Ніни не завжди було таким успішним, і вона запитує себе, що в ньому залишилося від неї колишньої. Перед нами Том, одинокий батько, який виховує дочку Лайлу і працює на декількох роботах, щоб забезпечити їй хорошу освіту. Його праця була винагороджена, коли його дочка отримує місце у престижній академії.

А потім одна подія змінює життя двох сімей. Саме вона змушує кожного з них задуматися, хто ж вони насправді. Їм доводиться копнути глибоко всередину своїх почуттів та бажань, щоб отримати бажані відповіді.
У цьому романі ми простежуємо підліткові помилки та їхні наслідки, бачимо батьків, які намагаються захистити дітей, а також класову нерівність та расову дискримінацію. А ще це книга про кохання, вірність та вміння пробачати.



 

Цю книгу Мілан Кундера написав понад 50 років тому, у 1968 році, та вона досі не втратила актуальності.
Сім оповідок про кохання: смішне і відразливе, розпачливе та іронічне, пристрасне і буденне. Адже скільки емоцій – стільки і доль, стільки й варіантів розвитку історії.
Автор на кількох прикладах життєвих історій показує нам, що кожен наш вибір має наслідки, і що завжди найбільше значення має те, куди ми попрямуємо, у бік гріха чи розкаяння, натхнення чи розпачу, пристрасті чи аскези.
Смішні чи абсурдні, сльозливі чи трагічні, як, власне, і наші долі, новели Кундери, що побачили світ у Видавництві Старого Лева, залишають глибокий і незабутній слід у серцях читачів.

 

Дуже душевна книга із цікавими персонажами!
 Отже, маємо двох головних героїв, чиє життя після трагічних подій нарешті унормовується.. Дівчина Шей дуже прив’язана до свого молодшого брата Кадена, тож коли той вчиняє негідний вчинок, за який змушений  нести покарання, вона робить помилку…
Сестра стає мученицею, жертвує собою заради молодшого брата, чого їй не варто було  робити. З іншого боку, ми спостерігаємо за Дрю. В його житті теж драматичний момент. Чоловік залишається один із двома дітьми після смерті коханої дружини.  Отож, і Шей, і Дрю намагаються почати життя з початку… і  випадково зустрічаються.

Вони допомагають одне одному знайти силу і віру, підтримують і допомагають подолати всі випробування. Ця книга – про силу волі, про те, що життя ніколи не закінчується, і про те, що любов здатні витягнути нас із найнижчого дна розпачу!

Ну що, вибрали щось собі до смаку? Ну, вірніше, не собі, а вашій коханій? Не вагайтеся, замовляйте у Домі книги за найнижчими в Україні цінами (але про це – тсссс, ні слова!), і будьте щасливі й кохані!

Повернення до списку

Повідомити про неточність Закрити
Будь ласка, корректно заповніть вказане поле
Будь ласка, опишіть неточність