Знижки 20% до дня матері! Дізнатись більше
Видавництво Навчальна книга – "Богдан" Купити електронні книги

Безкоштовно доставляємо замовлення від 300 грн - "УкрПошта" та від 500 грн - "Нова Пошта"

Новини
15.03.2021

Мільйон відтінків пристрасті: ТОП-5 романів про кохання

Стосунки між чоловіком і жінкою – це особливий роман, який ми пишемо власноруч. Кожен рік кохання – це один том величезного багатотомника, де сюжет розвивається за своїми правилами, зі своїми стресами, спалахами пристрасті та нотками ніжності.

Часто книги, де вирують емоції, зваблення та сльози, називають «жіночими романами». Не будемо приховувати, інколи таке твердження ображає, але нікуди правди діти – справді, їх більше читають представниці прекрасної статі. Ці книги можна знайти за посиланням https://dk-books.com/catalog/3475/

«Чому?» - запитаєте ви. А пригадайте загальновідому фразу: «Жінки люблять вухами, а чоловіки – очима»! Саме чути про любов важливо для жінки! Читаючи про чиїсь почуття та емоції, вона приміряє на себе певні ситуації, проживає їх, навіть часто виплакує. Для жінок романи про любов є своєрідними душевними тренажерами, на яких вона може на тонкому рівні «прокачати» ті чи інші варіанти розвитку подій чи емоцій, безкоштовними психологами, яким можна все розказати.

Отож, пропонуємо наш ТОП-5 найкращих романів про кохання.

Ця книга, написана ще в 2001 році, набула неабиякого розголосу у світі, де з’явилося поняття «віртуальних романів». Герої зустрічаються в інтернет-чатах, закохуються, обговорюють еротичні фантазії – і врешті таки зустрічаються у Парижі… Але як і трапляється у житті, головним випробуванням для їхніх почуттів стає сама зустріч…

Це – молодіжний роман Джона Гріна, автора бестселера №1 «Паперові міста». У цій книзі розповідь ведеться від імені 16-річної дівчини, хворої на рак – Гейзел Грейс Ланкастер, яку батьки змушують відвідувати групу підтримки. І саме там доля зводить її із юнаком, колишнім баскетболістом із ампутованою кінцівкою – 17-річним Огастом Вотерсом. Звісно, між молодими людьми спалахують почуття…

Неймовірна розповідь від авторки романів-бестселерів за версією Amazon Kindle! Це роман про таємниці, сімейні трагедії і помилки, які всі ми намагаємося приховати. Головна героїня – Мері, яка сорок років тому наважилася на вчинок, що змінив життя дорогої їй людини. Що ж це за секрет?

Це незвичайна історія про звичайне подружжя, яке наважилося на експеримент – дозволити одне одному зраду, аби трохи «оживити» шлюб. Але ж у коханні, як і в лікуванні, головне – не нашкодити. Цю книгу вважають не простим любовним чтивом, а своєрідним детективним романом про почуття.

Головна героїня Кейлі Крейн – успішна бізнес-леді, наречена ідеального хлопця. Та раптом вона зустрічає Кейда Маккалістера, якого колись шалено кохала – і кохає досі. Тепер він безпритульний і навіть не впізнав її. Але жінка хоче допомогти коханому владнати своє життя.

«А як же сага про «П’ятдесят відтінків» сірого, пристрасті і темряви?» - запитаєте ви. Чому їх немає у цьому топі жіночих романів про кохання? По-перше, будь-які списки завжди суб’єктивні, а по-друге, ви вже і так прочитали ці книги, хіба ж ні? Ну, не приховуйте, прочитали!

А що ж з українськими романами про любов?

Ще донедавна український ринок таких книг був украй обмежений, і наші читачі мусили вдовольнятися лише перекладними виданнями. Але час не стоїть на місці! Серед найякравіших романів, які варто прочитати - «Повернутися дощем» Світлани Талан, «Зірка для тебе» Дари Корній, «Острів кохання» Анни Шили, «Божена» Аліни Червоноокої, «Смак бунни» Інни Моїсеєвої, «Молоко з кров’ю» Люко Дашвар.

Повернення до списку

Повідомити про неточність Закрити
Будь ласка, корректно заповніть вказане поле
Будь ласка, опишіть неточність